Followmy.tv Keeps track of your current tv shows. Discover new tv shows, discuss and share them with your friends.

Basta - Basta - NEVENEFFECTEN - Aflevering 2 - Deel 1 van 4

Video provided by Youtube. Added by StormBE.
De 2e aflevering van de geniale reeks BASTA van neveneffecten.
Van Woestijnvis. Veel kijkplezier!

Met dank aan welkombijeen: http://www.youtube.com/user/welkombijeen
http://www.een.be/programmas/basta/

Vanaf maandag 10 januari zitten de kijkers goed bij Eén voor 'Basta', een nieuw programma van Neveneffecten. Daarin nemen Jelle De Beule, Koen De Poorter, Jonas Geirnaert en Lieven Scheire het op voor de kleine man.
De kleine man is het geliefkoosde doelwit van allerhande grote en kleine schurken en boosdoeners, van malafide bedrijven en onbetrouwbare instanties. Hij wordt bestolen, gemanipuleerd, opgelicht en voorgelogen met de glimlach.

Vier jongens vinden dat het genoeg geweest is, en gaan over tot actie. Neveneffecten trapt deuren in. Soms open deuren, soms gepantserde deuren. Soms een kolossale voordeur en af en toe een achterpoortje.

Eens ze binnen zijn, doen ze een dansje op tafel, laten een scheet in de frigo, geven alle plantjes water en gaan weer naar buiten langs het raam.

Zes weken lang bedrijft Neveneffecten zelfgeknutselde onderzoeksjournalistiek mét gevoel voor humor. Soms met veel theatrale gestes, andere keren zo goed als ongemerkt. En héél af en toe doet het een héél klein beetje pijn. In de ogen van de vier jongens glinstert een mengsel van strijdlust, zoete revanche en pretlichtjes.

'Basta', nooit eerder was bittere lol zo ernstig.

'Basta', vanaf maandag 10 januari, wekelijks om 21.05 uur op Eén.

Comments

No comments yet. Please login to be the first.