Followmy.tv Keeps track of your current tv shows. Discover new tv shows, discuss and share them with your friends.

PAUW - 1x17 Dinsdag 23 September 2014

Heteerste schot dat de juweliersvrouw in Deurne loste ging direct door het hartvan de overvaller. Dat maakte het Openbaar Ministerie vandaag bekend. Het OMgaf tekst en uitleg over het niet vervolgen van de juweliersvrouw, die tweeovervallers doodschoot. Bénédicte Ficq reageert als advocaat van één van deovervallers. Jan-Hein Kuijpers schuift aan als raadsman van het juweliersechtpaar.

In Noorwegen is het boek verschenen van de vader vanmassamoordenaar Anders Breivik. Onder de titel: ‘Mijnschuld? Het verhaal van een vader’ probeert hij antwoord te gevenop de vraag of deze massamoord voorkomen had kunnen worden als hij een beterevader was geweest. Anders Breivik schoot in 2011 77 mensen dood, waarondertientallen jongeren op het eiland Utoya. Stine Jensen las voor ons het boekalvast in het Noors. Ze geeft een inkijkje in hoe een jonge jongen zo konradicaliseren en vertelt Pauw wat we van dit boek kunnen leren.

Niveau 2? Weet je dat welzeker?' Als Johan Goossens leraar Nederlands wordt op een ROC in Amsterdamkijken de andere docenten hem daar meewarig aan. Zijn ervaringen als leraarvormen de leidraad voor zijn theatershows en columns. In zijn nieuwe boek ‘Wieheeft er wel een boek bij zich?’ heeft hij zijn ervaringen in de klasgebundeld. Vanavond bespreekt Goossens bij Pauw zijn succesvolle boek, waarvanna één maand al een nieuwe druk is besteld.

De bombardementen op IS in Syrië en Irak gaan door, ondanks dat er geen VN-mandaat is. Obama maakte dat vandaag bekend op een speciale persconferentie. Hij voelt zich gesteund nu hij samenwerkt met vijf Arabische landen. Voormalig Amerika-correspondent Tom Kleijn vertelt vanavond over deze strategie en hoe Obama dit moet verantwoorden bij de VN-veiligheidsraad. Kamerleden Harry van Bommel (SP) en Han ten Broeke (VVD) gaan in debat over de vraag of Nederland aan de Coalition of the Willing moet meedoen. De SP is fel tegen de inzet van militairen, de VVD is voor.

Comments

No comments yet. Please login to be the first.
  • Awaiting 10 votes
  • Poor
  • Nothing special
  • Worth watching
  • Pretty cool
  • Awesome
  • Aired Sep 23, 2014
  • Episode 1x17
  • Show special No

Activity

No activity yet

Followers (0)

This show does not have any followers