Followmy.tv Keeps track of your current tv shows. Discover new tv shows, discuss and share them with your friends.

Thud

Thud

Last logged in May 06, 2016

Comments

RPMcJenkins
RPMcJenkins (Nov 08, 2012)

what's good nigga

baby dont hurt me

dont hurt me

no mo

Thud
Thud (May 27, 2012)

Je kan beter de rest kijken, zit wel een kleine opbouw in. Maar vanaf episode 18 kan je wel inspringen.

Jakurdo
Jakurdo (May 27, 2012)

Toch maar even de finale van House in de download gezet. Is de laatste episode op zichzelf te kijken? (ben begin S8 gestopt met kijken). Of snap ik er dan niks van en kan ik beter de laatste 2 of 3 episodes ook kijken?

Jakurdo
Jakurdo (Apr 29, 2012)

Heb het steeds wel trouw gedownload, met het idee het ooit nog te kijken. Echter heb ik onlangs de harde schijf waar het op stond moeten maken. Toen ervoor gekozen om House niet te backuppen. Ben het nu dus allemaal kwijt. Maar wie weet, wellicht even bijlezen zodat ik niet compleet oblivious ben, en dan de laatste (paar) episode(s) nog kijken. Heb de serie best een tijd gevolgd, kijken hoe het afloopt lijkt me niet zo'n verkeerd idee.

Jakurdo
Jakurdo (Apr 29, 2012)

Hmm, kijk al een heel tijdje eigenlijk geen House meer. Eerste paar eps van S8 nog gekeken, maar daarna opgegeven. Is het een goed (laatste) seizoen dan?

Kyrill86
Kyrill86 (Mar 10, 2012)

Heej Thud. Ben je toevallig al begonnen aan Person of Interest? Is een nieuwe serie met o.a Michael Emerson in de hoofdrol die moet jouw wel bekend voorkomen :D

Jakurdo
Jakurdo (Feb 18, 2011)

Hahaha, jeugdsentiment heh. Kwam vooral omdat ik uit pure verveling Pokemon Diamond weer eens had opgestart en even later uit pure verveling checkte waar ze nu waren met Pokemon. Vreselijke belerende anime eigenlijk, maar ze zijn in de VS nu net begonnen aan het Black & White seizoen.

Thoobie
Thoobie (Feb 17, 2011)

Ikkee

Jakurdo
Jakurdo (Feb 13, 2011)

Ja, sinds de nederlandse Comedy Central het uitzendt (sinds afgelopen maandag dus :P) Had er goeie dingen over gehoord, dus ik was wel benieuwd. Beviel erg goed, dus meteen de laatste paar afleveringen binnen gehaald.

Linius
Linius (Feb 04, 2011)

Ik heb dan ook een What I Watch en I check movies account :P

Ik kijk niet al te veel series.

102 Following
7868 Watched
  • Country Netherlands
  • Join date Feb 04, 2011

Activity